Godt tilbud for jern til iskjeks

(Sponsede lenker i innlegget)
Med litt ujevne mellomrom presenter jeg ett produkt eller en tjeneste her på forsiden som jeg både tjener litt penger på og som jeg enten har selv og er godt fornøyd med eller som jeg synes er ett veldig godt tilbud. Jernet for iskjeks kommer inn under sistnevnte kategori.

Jern for iskjeks i nettbutikk

Kjøp jern for iskjeks

Akkurat nå (19. juli) har Bakeren og Kokken ett knalltilbud for jern som steker «isbeger» (begeret kan selvfølgelig brukes til f.eks en fruktsalat, eller du kan også lage beger for taco eller steke pepperkakebeger i den til jul).

Lager to i slengen

Prisen er pr. idag bare 99,- men jeg må ta alle mulige forbehold om prisendringer eller utsolgt.

Mer info om/kjøp jern for isbeger

Trenger du is til å fylle i kjeksene dine så har de også halv pris på iskremmaskin med kompressor. (Dette er en testvinner)

Se også flere iskremmaskiner