Adventskalender barn og voksen

Adventskalender LEGO Harry Potter

(Sponsede lenker)

Kjøp Harry Potter julekalender

Kjøp Harry Potter adventskalender

I 2020 er det LEGO Harry Potter som gjelder, ikke for de aller minste, på esken står det fra 7 år. Men jeg tror nok at en 5 åring som har bygget med LEGO før eller får litt hjelp kan ha stor glede av denne.

Inneholder massevis av figurer av karakterer fra Harry Potter filmene/bøkene og tilbehør som kan bygges og lekes med, slik at du kan lage dine egne Galtvort-juleeventyr.

Mer info om/kjøp LEGO Harry Potter julekalender

Julekalender, karameller for voksne

Kjøp julekalender

Kjøp julekalender med karameller

Karamellene fra Karamelleriet er ment til å utfordre smaksløkene. Her er det ikke bare tradisjonelle fløtekarameller men syrlige, søte, karameller med sjokolade, karameller med havsalt, myke og harde.

To i hver luke. Del med en du er glad i eller kos deg litt ekstra selv.

Mer info om/kjøp julekalender fra Karamelleriet

Julekalender sjokolade, sjokoladekalender

Kjøp julekalender

Adventskalender sjokolade

Julekalender fra Simply Chocolate som inneholder sjokolade med «voksne» smaker som: Black Betty, Crunchy Coco (lys melkesjokolade med kokos), Persian Perry (hvit sjokolade med lakris), Almond Alex (mørk sjokolade med mandler), Light Leo (melkesjokolade med persisk lakris) og Pink Polly (hvit sjokolade med bringebær og persisk lakris). Totalt 10 ulike smaker og det er tre biter av hver, så her får du også noen dager med en velfortjent «bonus». (Jeg gjør oppmerksom på at dette var innholdet i fjor, mulig det er forandret, men sånn omtrent det samme tipper jeg det er)

I samme nettbutikk som selger sjokoladekalenderen, har de også bra utvalg i «barnekalendere» som LEGO og Disney mm. så her kan dere handle sammen og dele portoen.

Mer info om/kjøp sjokoladekalender Simply Chocolate

Julekalender Johan Bülow

Kjøp julekalender lakris

Kjøp adventskalender med lakris

I Johan Bülow handler det om lakris, nærmere bestemt deres lakriskuler.

Her får du lakriskuler i smakskombinasjoner du sannsynligvis ikke har prøvd før, som lakris og kaffe og lakris i kombinasjon med diverse frukt og bær.

Er dere to eller flere som skal dele anbefaler jeg familiepakken. Den inneholder 6 biter (pr. dag), mens den ordinære har to og er ikke dobbelt så dyr.

Mer info om/kjøp Johan Bülow adventskalender

Se også flere julekalendere til barn