Liten, genial, dings

Såmaskin, så frø, grønnsaker, urter

Kjøp såmaskin

Siden vinleggeren i gjennomsnitt tilbringer noen flere timer i hagen enn gjennomsnittsnordmannen har jeg lyst til å foreslå en liten «dings» jeg kom over på en «kinaside» som er til hjelp når urtene og grønnsakene skal såes.

Tidligere har jeg stått over «åkeren» med frøene i ett brettet A4 ark, som jeg rister på og en tapetkniv, og prøvd å lirke ut ett og ett frø. Det går, men er tungvindt og når jeg blir litt utålmodig kommer det lett litt for mange frø.

Den lille «såmaskinen» som du ser på bildet er heller ikke perfekt, men den gjør jobben litt enklere og du sparer en del frø, det blir litt mindre tynning, og det er dessuten lett å helle de frøene du ikke bruker tilbake i posen.

Pris? 22-25 kroner med frakt (varierer med fraktbetingelser og valutakurs) og det er den vel verdt

Kjøp den her